Fullspäckad dag till ända

Sådär, dagen inleddes med stalkande av butikschef. Det gick bra under den tiden jag var med och jag hoppas det gick bra resten av dagen för de andra också så att vi får till en bra rapport i slutändan.

Idag kom det brev från skolan Lovisa ska börja på. Så himla spännande. Det var med klasslistor också och efter en koll så visade sig att en av dagiskompisarna ska börja i samma klass. Vilken lättnad, så skönt för Lovisa att ha en kompis från början. De allra flesta barnen på hennes avdelning börjar ju på skolan som är samma som dagiset, men vi tillhör ju inte den skolans upptagningsområde även om vi sökte dit i första hand. Vi fick istället andrahandsvalet och det hoppas jag blir bra det också. Lovisa är riktigt pepp på att börja skolan, som hon längtar. Kanske mest för att hon tror att hon är stor då ;) .

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,733 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>