Helgen avklarad och nästa års semester planerad

Idag styrde vi kosan söderut och hamnade på Barnens Gård. Vi har aldrig varit där tidigare, men noterat att många varit där så det kanske är ett bra ställe. Och bra var det, mindre än jag förväntat mig, men annars fanns det att göra för att hålla oss igång de timmar vi var där. Minus för alla getingar, men de är ju överallt just nu så det är inget som går att påverka.

Vi började också prata om att vi borde ordna någon slags riktig semester till nästa sommar. Det har ju minst sagt varit dåligt med resor och liknande för oss, mest är det ju ekonomin som ställt till det, men nu kände vi att vi kan våga oss på att faktiskt göra något. Väl hemma igen bokade vi en stuga på Böda om ett (!!!) år. Nu har vi något att se fram emot och på Öland finns det ju massvis att hitta på som vi alla kan uppskatta så det ska bli trevligt. Gäller bara att vi får semester den veckan också, men vi är ju ute i god tid (minst sagt) så det ska nog lösa sig. Varken jag eller Silvio är särskilt förtjusta i solresor så just att åka utomlands bara för att sola och bada är inget vi väljer. Öland blir perfekt för vi kan varva sol och bad med mycket annat, och såklart blir det ju mycket billigare än en utlandsresa som får komma vid senare tillfällen när det funkar för barnen att åka på mer stadsresor.

Nu blir det sängen med förhoppning om att lyckas somna i värmen och få lite sömn innan en ny arbetsvecka drar igång.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>