Förberett skolstarten

Jag och studsbollen Lovisa var en sväng till Grand Samarkand för att shoppa lite inför skolstarten. Det behövdes påfyllning av tråkigheter som regnkläder och fleece samt köp av det lite roligare slaget i form av en ny ryggsäck och gympaskor. Nu ska väl allt vara fixat hoppas jag och det är en liten dam som är spänd inför vad som komma ska nästa måndag.

Jag lever lite halvt om halvt idag känns det som. Min mage har bestämt sig för krasch, vilket händer då och då. Aldrig trevligt, men det brukar ju gå över. Funderar på vad jag retat upp den med den här gången. Mellan varven har jag också sytt ett helt gäng med mössor. Jag laddar för den stora barnloppisen och håller på att sy upp saker för fullt. Kanske inte riktigt i samma takt som det var tänkt, men jag kommer nog ha med mig så att det räcker och blir över när det väl är dags.

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>