Äh, vad tusan

Jag blir så himla rastlös av att bara ligga och vila. Idag har jag ju liksom varit pigg i knoppen igen, men har fortfarande ont i bäckenet. Det där onda kommer ju och går så det är jag van vid även om det hade varit skönt att vara av med det för gott. Misstänker att det då behöver blandas in någon som vill flyta runt på lite kotor och sådär, något som inte kommer att hända i vaket tillstånd. Kan man sövas? Få ohyggliga mängder lustgas eller något annat roligt? Nåja.

Idag har jag mestadels varit i sängen med undantag för kortare utflykter. Dels var jag till apoteket för att fixa något stöd till handleden, men de där som säkert är superbra kostade 400 kr och riktigt så mycket kände jag inte för att lägga på något som nästan inte gör ont längre så det blev bara en elastiskt linda, det ger ju stöd så jag hoppas det räcker. Bortåt kvällskvisten fick jag ett ryck och städade upp lite i min syhörna. När jag sitter och syr är jag bra på att skyffla bad använda mönster, följesedlar och annat bakom maskinerna så där fanns en liten hög att rensa upp och sen lite dammsugning på det så var det fint igen. Något syende har det däremot inte blivit, när bäckenet strejkar är inte att sitta vid maskinerna särskilt bra.

Nåväl. Rastlöshet och allt. Jag mår bra i övrigt så imorgon är det tillbaks till jobbet. Har med tanke på förbannat ont bäcken frågat om att slippa de tyngsta grejerna så det ska nog gå bra. Annars gör jag väl som vanligt och biter ihop. Jag har inte märkt att jobbet försämrar på något sätt utan det onda kommer och går.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,308 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>