Produktiv helg

Sommaren, och främst semestern skulle ju ägnas åt en massa klädskapande. Så blev det inte riktigt. När det är 30 grader inne och svetten rinner bara man ligger still så orkar man inte fokusera, jobba och vara kreativ. Lite måste jag dock få ihop för om två veckor (knappt) hade jag tänkt ha försäljning. Förra helgen sydde jag ett gäng mössor och nu i helgen har jag sytt de allra ljuvligaste babybyxorna och tröjor i lite varierande storlekar. Håller jag ångan upp och syr några plagg per dag kommer jag ha en helt okej samling med mig när det väl är dags. För det första blir det ju tidiga mornar nu när Lovisa ska till skolan så jag har några timmar på förmiddagarna innan jobbet och skulle det knipa hinner jag lite till efter jobbet innan sängen kallar.
Om inte är det alldeles underbart att frossa i alla fina tyger jag samlat på mig, de är så himla fina i verkligheten och alldeles mjuka. Tänk att få klä en liten i allt det där. Mina barn är ju lite större och har lite andra tankar om kläder än vad jag har så jag får snällt sy det jag gillar till andra och bifalla barnens önskemål mellan varven. Det är skönt att ha inspirationen och kreativiteten tillbaka, och det med råge!

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Rackartyg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>