Veckan kan anses kickstartad

Efter skollämning, spelande med Victor och lämning av honom bar det av till jobbet. Första passet skulle ägnat åt att kasta paket på bandet. I ett av momenten är man två personer i ett lastbilssläp och tömmer det på paket, idag var det jag och en jobbarkompis som det brukar bli väldigt roliga diskussioner med. Den där halvtimmen går snabbt och vi avhandlade allt från affärsplaner till tv-spel till böcker, svett och foglossning. Jamen helgalet.

Nåväl, och så pratade vi om ljudböcker och det var det jag skulle komma till. Jag lyssnar sällan på ljudböcker för jag tycker om att läsa själv, att kunna bestämma takten, tänka efter och lägga mina egna röster på de olika karaktärerna. Och sen finns det en som gör lysande inspelningar. John Ajvide Lindqvist. Dels har han ju gjort en bok som bara finns som ljudbok, närmligen Tjärven (TIPS!) och sen har jag lyssnat på Lilla stjärna. Just den senaste tycker jag att inläsningen är helt fantastisk på. Från första till sista ordet läser han inte boken knastertorrt, knappt en enda nyans i rösten och det är så makalöst effektfullt på något sätt. Så det är verkligen ett tips. Och nu har det ju kommit en ny bok av honom som jag ser fram emot att läsa. Det där med läsning har legat lite halvt på is. Tidigare i somaras blev jag ju totalt golvad av Morgon i Jenin, vilket jag skrev om här och efter det har det varit svårt att läsa igen. Lite chic lit blev det under semestern, precis som sig bör när det är semester. Men jag gillar ju de där böckerna som på något sätt berör på riktigt, något som öppnar nya sidor hos mig.

Nu blir det sängen för imorgon väntar ännu en intensiv dag för mig.

This entry was posted in Dagens boktips, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>