Äntligen helg

Det  har varit en lång och seg arbetsvecka, idag var jag hemskt trött så nu ska det bli skönt med lite helg och vila. Det där med vila kanske inte blir som jag tänkt eftersom Silvio har jobbhelg så det blir nog ganska fullt upp för min del ändå. Sen hade jag ju tänkt sy lite, har haft en idé gällande en klänning till Lovisa och nu har alla tyger jag behöver kommit så nu kan jag sätta igång. Imorgon väntar dock frökens simskola först, Victor vill inte bada denna gången för han vill inte bli blöt. Märkligt barn till att ogilla det där med att bada, han har aldrig varit förtjust i att bada och duscha är snudd på omöjligt. Nåja, ibland får han bita ihop ändå för ren måste han ju bli mellan varven.

Nu ska det dock bli skönt att sova och hoppas på en gnutta sovmorgon :) .

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

66,754 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>