Helgen som försvann i festligheter

Så fort jag kom hem efter jobbet i fredags pep Silvio iväg för att dricka öl med sina jobbarkompisar. Efter att barnen somnat hade jag en lugn och skön kväll för mig själv.

Lördagen kickstartade med simskola och sedan lite shopping med familjen på Grand Samarkand. Det blev inte så mycket shoppat, men det var lite smått och gott som behövdes och nöjda över våra inköp åkte vi hem igen.

Hemma förberedde jag mig på fest då jag skulle iväg och festa med lite jobbarkompisar. Det var en kul kväll och några av oss var en sväng på Grace också, inte mitt favoritställe, men det var okej ändå. Lite nattmat och sen tillbaka till förfeststället för efterfest. Sen blev det och vid 8 idag kom jag hem igen efter att ha fått mig en lite powernap också.

Dagen har varit lugn och skön med sömn i omgångar, inte allt för mycket baksmälla så nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,314 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>