Denna snurriga tisdag

Ja, jösses. Inte är det lätt alla gånger att vara jag. Jag är ju helt vilsen mellan varven och rör till det mesta. Tur att det brukar lösa sig ändå när jag tappar huvudet. Nåja, det blev en bra dag ändå.

Efter lämning av barnen fixade jag till det sista som behövde fixas på bilen och sedan åkte jag till besiktningen för att få den där trista ombesiktningen avklarad. Det gick snabbt och smidigt så nu är bilen godkänd det närmsta året. Extra bra att vi lyckades fixa själva. Inga stora grejer, men den där dörren som inte gick att öppna har gäckat mig en hel del.

Hemma igen tog jag det mesta med ro, la upp lite färdigsydda grejer till rabatterat pris på mitt företags facebooksida, chattade lite med en kompis och kom på att det drog ihop sig för att åka till jobbet. Sen tappade jag visst huvudet. I godan ro käkade jag lunch och tog sedan en dusch. När jag klädde på mig ringde en jobbarkompis, jag trodde att hon kanske behövde skjuts eller så, men när jag såg klockan insåg jag att den visst var över starttid för mitt jobbpass så det blev lite bråttom. Till chefen sa jag att jag tog flextid, inte för att vi har flextid, men att jag liksom införde det idag ;) .

Nu däremot är det dags för sängen, imorgon är det tidigt pass som gäller. Det ska bli skönt :) .

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,681 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>