Sådärja

Idag hade jag läkarbesök. Det var ju både positivt och negativt. Smärta är ju alltid lite märkligt och svårt att förstå sig på. Nåväl, det som var bra var ju att det inte verkade vara något fel på mig utan alla olika “tester” gick finfint. Han var övertygad om att det jag har ont i ländryggen etc har samband med att jag är så hopplöst svankryggig så det blir sjukgymnastik och regelbunden träning för att få ordning på den biten.

Det mer nytillkomna med ont i axklar, arman och skuldror däremot är en lite svårare nöt att knäcka för mig då det är spänningsvärk. Som jag tidigare berättat kan jag ju inte gapa ordentligt för att jag är så spänd i käkarna att de låst sig typ. Jag förstår ju att det beror på all stress jag upplever. Kanske låter knepigt, men det är ju mycket jag aldrig skriver om här för att det blir för privat på olika sätt, men det är mycket som hänt senaste åren som varit väldigt jobbigt och det blir ett stressmoment för mig som ger mig en massa smärta.

Nåväl, jag fick utskrivet lite smärtstillande och antiinflammatoriskt för att få lite rätsida på mig. När jag berättade för min chef om det hela och att jag blev rekommenderad sjukgymnastik erbjöd han sig att ordna det också till mig. Sjukgymnastik ingår ju ändå i jobbets friskvårdsbidrag så det är där notan hamnar i slutänden ändå.

Så nu väntar smärtstillande, mycket träning och sjukgymnastik. Jag behöver också lösa mina stressfaktorer, men det är ju ett längre projekt. Jag ska banne mig bli smärtfri igen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,754 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>