Att få ordning på livet igen

Det har minst sagt varit ett par röriga veckor sista tiden. Det är inte det lättaste att bo tillsammans med sitt ex, men det gick det också. I månadsskiftet flyttade han och först gick det lite tid till att ordna med flytten sen tog den om möjligt ännu mer tid att få ordning här hemma också. Än är det inte klart, det är mycket kvar som måste rensas och organiseras, men det fungerar nu. Det som är kvar får bli lite efter hand, ibland måste jag sova också och första veckan efter flytten var jag uppe långt in på nätterna och röjde.

Igår kom barnen tillbaka till mig efter att ha varit en vecka hos sin far. Veckan utan barnen gick lättare än förväntat, kanske för att det var första gången. Såklart var de saknade, tystnaden var riktigt märklig och jag tror att det kommer kännas värre kommande veckor utan dem. Nu är de ju hos mig igen och kaoset är ett faktum i vanlig ordning ;) . De är ju ganska stora och bryr sig inte alltid så mycket om att umgås med mig, men vi får försöka hitta på lite roligt också som tar oss bort från annat enstörigt som lockar.

Idag genomgick jag en förvandling utseendemässigt, det var dags att fixa frisyren. Eller just frisyren är samma som jag haft sen innan sommaren, men idag fick färgen bli riktigt mörk. Jag har saknat att vara så mörk och nu känner jag mig riktigt hemma i hårfärgen, den blev precis som jag ville. Älskar min frisör som alltid levererar och tycker att det är kul med förändringar. Hon trodde att jag skulle vilja bli lite vårblond idag, men tji fick hon.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,678 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>