Lite trött och frusen

Nu har vi varit ute på en liten promenad, den blev inte så lång idag, dels kom vi iväg sent och dels var jag bra mör i benen efter gårdagens terrängpromenad. Vi mötte upp Silvio utanför jobbet och tog sällskap hem, det blir så mycket enklare att handla när vi är båda två.
Allt är bra igen och jag kommer förmodligen sova som en stock inatt. Det var en person min närhet som varit "borta" under några dagar, men nu är allt någolunda i sin ordning igen. Vet dock inte orsaken till frånvaron.

Egentligen borde jag laga mat nu för jag är vrålhungrig, det ska bli lax idag. Very mumsigt!

Mitt projekt med att hänga upp tavlor i lägenheten går sådär, det är rejäla betongväggar med mycket armering och sten i så jag måste hela tiden borra, och tyvärr möter jag på en massa motstånd i väggarna trots slagborr. Det är ju omöjligt att på förhand veta vad hindrena är.

Imorgon är det dags för en tur till ikea med nina. Hon har fripass imorgon och var sugen på att åka en sväng. Jag måste ändå dit och köpa fler handdukar, min kräkmaskin här hemma gör ju slut på alla handdukar på nolltid. Sen finns det väl en och annan småpryl som kan behövas. Får se vad jag hittar, har ju väldigt risigt med pengar den här månaden. Hittills har jag fått extraladdningar med pengar från jobbet, semesterersättning, föräldrapeng osv, men nu är allt sådant utbetalt och klart så jag får klara mig på vad som ges.
Det blir några tuffa månader nu, men sen kommer det bli bättre.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>