Julklappsfunderingar

Det ska kluras och luras för att hitta de där perfekta klapparna. Det är sällan prislappen som är det viktiga utan mer tanken och personligheten bakom. Tycker jag. När man köper till vuxna. Barn har nog inte riktigt samma perspektiv på det hela.
Lovisa får nog inte så mycket roliga saker. Hon fyller ju snart år också. Bättre att hon får "bra-å-ha-sakerna" nu till jul. Så vad jag kommit på än så länge är vinterskor. Inte för att hon går så mycket, men det känns som en tidsfråga och då kan det ju vara lämpligt att ha något riktigt att gå i. Nu har hon bara tjocka tossor när hon är ute, det räcker gott när hon ändå bara sitter i vagnen. Problemet är dock att hitta skor att stoppa ner de där små knubbiga fossingarna i. Vi provade lite skor när vi var i Kosta, men allt hennes babyhull har nog satt sig på fötterna. Har läst om något märke på Din Sko som ska passa knubbfotingar så det är vad som kvarstår.
Sen då, surfade in på Pippilotta där jag hittade resten av sakerna som kunde vara av intresse. Dels ett par smarta vantar med dragkedja, sätt er själva in i scenariot att kränga på vantar på en totalt osamarbetsvillig liten person. Hittade även en sån där fuskpolo, istället för halsduk. Och sen, vad jag suktat efter ett tag, strumpbyxor med halkskydd. Jag har gett upp hoppet här hemma. Jag klär på henne byxor och strumpor för det är lite kallt här, i synnerhet på golvet. Ungefär lika snabbt är strumporna inte längre på fötterna och byxorna är uppdragna till knäna. Suck. Strumpbyxor är oftast det optimala.
Det var nog allt gällande Lovisa och praktiska saker. Annat jag funderat på är gåvagn och nån slags bil som hon kan ta sig fram med. Men det återstår ju att se vad som blir till födelsedagen också.

Till Silvio vet jag vad jag ska köpa, men det kan jag inte skriva här ;) .

Sen får vi se i övrigt. Planerna är ju att åka till Silvios föräldrar i jul i den mån jag orkar, men nu känner jag mig lite fräschare än förra året så det går förhoppningsvis. Då ska det bli lite klappar där till alla. Men det är kul att klura lite på.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

61,095 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>