Soft söndag

Idag har vi inte gjort mycket alls. När Victor ville ha mat i morse tyckte Silvio att det var för varmt för att somna om. Det resulterade i en alldeles underbar sovmorgon för min del. Tack darling!
Idag fick Victor prova lite puré för första gången, det var ingen större hit. Han smakade och smakade och smakade för att sedan knuffa ut det igen. Men, men. Det är väl inte fy skam för en första gång. Imorgon blir det till att prova igen.
På eftermiddagen hörde Chrille och Malin av sig och frågade om vi ville grilla med dem. Bajsar björnen i skogen? Klart vi ville grilla så vi har suttit ute på deras gård nu ett par timmar.
Tog även en titt i deras nyrenoverade lägenhet, vad fräscht och fint det blir. Nu längtar jag faktiskt lite till renoveringen, det var riktigt bra, man fick nästan känslan av att lägenheten var nybyggd.
Det tråkiga med renoveringen är ju att man vill inreda lite piffigt sen, men det får väl komma allt eftersom, pengar är ju lite av en bristvara.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>