Ganska händelselös dag

Jag har mestadels städat idag. Det fanns några rum som var riktigt kritiska. Egentligen är alla rum det så det blir mer städning imorgon. Vill gärna ha allting iordning så jag kan fokusera på pluggandet sen istället. Det är ju massvis att göra framöver och jag skulle hemskt gärna vilja klara tentan på första försöket, jag orkar inte ha det släpande efter mig. Tempot är ju så uppskruvat så jag har svårt att se var man ska lyckas peta in tid för en omtenta.
I övrigt försöker jag hålla mig frisk. Ganska svårt då resten av familjen är förkylda. Men ska vi till Lund går det inte att vara krasslig. Och ska man operera munnen vill man gärna kunna andas genom näsan. Victor är ju lite halvrisig så det blir väl att ringa sjukhuset på måndag och se om de gör något infektionsprov och eventuellt sätter in lite antibiotika för att göra honom fit for fight tills på torsdag, han ska ju trots allt sövas inför röntgen.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,315 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>