Mer shopping

Efter att Silvio tagit igen lite sömn packade vi ihop oss och ÅKTE till Media Markt. Vi köpte en ny micro och en ny dammsugare. Härligt. Dammsugaren är en sån där påslös. Ska se om det är något att ha, är det inte det gör vi ingen större förlust då den var billig. Jag köpte även nya flaskor till min Sodastream, då de gamla flaskorna passerat bäct före datumet. Nu kan jag dricka bubbelvatten igen.
Silvio ville in en sväng på Hemmakväll så vi kom ut därifrån med en påse filmer. Jag hittade äntligen Sagan om de två tornen, extended version, billigt. Nu behöver jag bara vänta på sista filmen. Silvio nappade åt sig Gudfaderntriologin då den fanns billigt. Slutligen nappade han åt sig Matrixboxen och tyckte att han var snäll då han hittade Prins Caspian åt mig. Snäll och snäll, jag fick betala kalaset.
In en snabbis på Jula också för att byta kaffekvarnen, det är ju inte så hälsosamt när det börjar ryka om den när man maler kaffe. Jag köpte även en miniräknare eftersom min är på rymmen, denna var inte så häftig med grafritare, men fungerar gott åt de uträkningar jag behöver göra just nu.
Vi var förbi Baby&Kids också för att ännu en gång byta ståbrädan då det saknades ett par muttrar i den nya så nu är det äntligen ordnat också.
Avslutningsvis hamnade vi på Max och jag åt hemburgare för femtioelfte gången den här veckan.

Det var lite roligt innan. Precis när vi parkerat utan för MM och höll på att packa oss ur bilen frågade de som stod parkerade brevid oss om de fick köpa vår bil. Hade jag fått regidtreringsbeviset och de hade erbjudit en massa pengar hade jag fan inte bangat. Insåg dock att jag måste köpa två nya däck till den snart, backdäcken var inte riktigt fräscha, men det är åretruntdäck på så att köpa två nya däck känns inte så farligt.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,677 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>