Mycket idag också

Startade stillsamt med ett besök hos tandläkaren. Inte så spännande kanske. Efter det så for jag iväg för att tvätta av bilen lite. Att tvätta bilen när det är minusgrader ute funkar sådär, men den värsta skiten försvann. Mellanlandade lite hemma innan det var dags att fara till besiktningen. Besiktningen gick över förväntan. Bilen är ju ny för mig och det kan ju vara lite alla möjliga fel på den. Det jag fick underkänt på var spaken för att skifta till hellyse, det är något glapp eller så vilket gör att hellyset slår på lite random utan att man märker det alla gånger. Det ska alltså bytas sen är det klart. Besiktningsmannen sa att det var lätt fixat så jag får väl tro på honom. Han var ju snäll nog och underkände inte min vindruta trots att han borde eftersom en spricka kröp iväg en hel massa när vi körde hem från Stockholm.
Sen var inte däcken jag fick av mamma rätta makerade. De ska vara allrounddäck, men saknar markeringen för det, de är ju regummerade, men ska ändå ha symbolen så det var ju inte så värst bra. Jag får kolla en extra gång med mamma.
Sen började det rosta till lite mycket på ett ställe så det blir väl ett framtida projekt för svärfar under året om han orkar och vill.

Nog om det.

Vad skulle vi hitta på under eftermiddagen då? Ute var det bara glashalt så en promenad kändes inte helt kul, men något äventyr måste vi ju ge oss på. Det slutade med att vi for till 4H-gården. Inte för att det var mindre halt där, men Lovisa var jätteglad för att få titta på hästarna, hon hade lite svårt att slita sig. Getterna däremot var lite otäcka, de var ju så nyfikna och då blir Lovisa lite rädd. De andra djuren var inne och eftersom vi inte är medlemmar så “fick” man inte gå in utan tillåtelse. En annan gång kanske. Äventyret var lyckat och lillstumpan sover som en stock.

Min hals gör fortfarande ont som fan. Inte kul. Dessutom är jag hemma själv ikväll, Silvio är ute och dricker lite öl med gamla leveransgänget. Det hade varit kul att vara med, men det går fler tåg :)

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

65,468 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>