Lite av varje

Morgonen började med ett bad. Egentligen skulle jag bara duscha lite snabbt och sen duscha Lovisa lite snabbt, men när jag duschade kom hon inspringade i badrummet och sa “mamma, dusch” så då fick hon hoppa i badkaret så busade vi istället.
Så något försenade, men ändå i tid hann vi till BVC när de har öppen mottagning. Vi pratade lite om Lovisas problem med laktos och sköterskan skulle kolla upp hur man skulle gå vidara med det för att få intyg och sådär. Vi pratade också lite om Victors hud. Han är en riktig torrboll och trots att vi inte gör mycket annat än smörjer och smörjer så är han fnasig får riktigt otäcka torrfläckar och har knallröda kinder hela tiden så vi kunde prova att alternera med en lite fetare kräm också. Om inte annat ska han ju till läkaren på måndag så då kan vi styra upp det med hudläkare. Victor tycks inte lida av det, att det kliar eller så, men det måste ju ändå vara lite obehagligt.

Efter det blev den en tur till biblioteket där vi hittade några böcker var.

Dags att fika med Hannah och Elvira för att styra upp nyårsplanerna. Det blir lite mat och spel, Martin är shoppingansvarig. Jag och Hannah tyckte lite halvsynd om oss själva som inte kan dricka lite vin, men eftersom jag är chaufför och Hannah ammar Elvira så får det väl vara till en annan gång ;) .
På Åhléns fikade för vi tänkte att det brukar vara lugnt där, men så fort vi satt oss strömmade det massvis med folk dit. Lovisa lyckades också välta ut Silvios kaffe (tur att det svalnat lite) över sig så hon var jätteblöt. Tur att vi var i en affär med kläder så jag sprang och köpte en ny tröja till henne lite snabbt. Jag kan borde bättra mig och ta med ombyte när vi ska ut? Detta är visserligen en ombyte har varit aktuellt för första gången så jag fortsätter nog vara en slacker och “bara” ta med mat och blöjor.

När vi kom hem igen kände jag av att jag börjat få ont i halsen. Silvio var ju jättedålig i lördags så nu var det väl min tur. Nu är det kurering som gäller så att jag är frisk på nyår, men följer jag Silvios mönster så är det nog snart över.

Morgondagen börjar med tandläkarbesök för att sedan gå över till bilbesiktning.. Hoppas verkligen att bilen klarar sig annars blir jag nog lite less.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,318 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>