Energiknippe

Det finns så oändligt mycket energi i Lovisa hon är som en non stop duracellkanin all vaken tid. Jösses. Nåja, idag har vi ändå tagit det ganska lugnt. Eftermiddagen bjöd på en liten promenad till biblioteket och stan där Lovisa fick ytterligare en födelsedagspresent.

Imorgon är det vardag igen. Jag tänkte börja dagen med att se om BVC skulle ha öppet så vi kan gå dit med Lovisa en sväng. Hennes kostomläggning har verkligen gjort förändring, men man måste ju liksom få det bekräftat på riktigt också och ska börja i någon ände.
När vi har gjort det blir det ytterligare en sväng till biblioteket eftersom Silvio inte var med idag och kan ville kolla efter lite böcker.
Sist, men inte minst ska vi fika lite med Hannah och Elvira så att vi får ordning på nyårsplanerna. En förhoppningsvis trevlig dag väntar alltså.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

65,468 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>