Leos lekland

Idag skulle vi ju åka dit. Och så blev det till sist, men det slutade med att bara jag och Lovisa åkte. Silvio är dundersjuk nu igen, han har ju faktiskt varit frisk i en vecka och Victors näsa ser ut som ett blodbad. Victors näsa ja. Han är lite snuvig. När en snorkråka lossnar så kommer det lite, lite blod. Det blodet går inte att torka bort direkt för då fortsätter det att rinna (spännande med blodförtunnande) så det får helt enkelt torka till lite. Men när det har torkat till lite går det inte att ta bort det för då börjar det blöda igen. Jag har provar med vatten, sköljt näsan med koksaltsdroppar, penslat lite olivolja… ja, det mesta och till sist insåg jag att folk skulle undra vad vi gjorde med det stackars barnet om vi tog med honom. Inte helt världen, det fanns ju inte så värst mycket för honom där att göra. För Lovisa däremot var det hur kul som helst, hon kunde bemästra det mesta med lite hjälp.
Så vi åkte rutchkana, hoppade hoppborg, hoppade studsmatta, cyklade, lekte i bollhaven och klättrade en hel massa. Vi hade skitkul och man behöver ju inte vara barn på pappret för att leka loss ordentligt.
Det blir helt klart fler besök framöver :) .

1. Bäst att börja stillsamt med minikanan för att få in rätta knycken.
2. Sånna här ramper har vi klättra uppför hela dagen.
3. Det är långt till pedalerna när man har korta ben.
4. I hoppborgen fanns ett roligt djur man kunde studsa på.
5&6. Studsmattan var fenomenalt rolig.
7. Det ganska stora rutchkanan, vi ska precis åka.
8. Bollhav i massor.
9. Det största rutchkanan som inte var svår att bemästra för fröknarna.
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,306 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>