Sicken dag

Den började lite stillsamt med att jag skulle till tandläkaren för lite ordentlig rengöring inför semestern. Tjoho, det gick ju bra, men ta bort tandsten är inget skönt.
Hemma igen sov alla fortfarande. Jag röjde upp det sista i köket och sen satte jag igång med att märka barnens kläder, jag har varit så dålig på det en lång tid nu och har bara skrivit namnet, men det går ju bort så snabbt så idag tog jag itu med att stryka dit namnlappar.
När resten av familjen behagade vakna gick vi in i projektet “hitta cykel åt Silvio”. Inte så långt ifrån där vi bor finns det någon slags second hand där de fixar grejer och säljer så vi gick dit för att kolla. Vi hittade en cykel, men behövde ju betala också så vi reserverade den och for iväg för att ta ut pengar, köpa en barnstol och en cykelhjälm till Victor. Barnstol hittade vi ingen, men det skulle komma in imorgon. När jag skulle lämna av Silvio där vi hittat cykeln ser vi precis några gå iväg med den. KUL! Not.. Så vi det blev ingen cykel. Kollade igenom nätet och hittade ett ställe i Alvesta vi kan åka till imorgon och kolla.
Hemma igen somnade jag och barnen. Vi sov så länge att jag inte skulle hinna träna idag. Lite trist, men, men..

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,744 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>