Loppislördagen

Det var idag ja. Och vad ska man säga? Det var trångt, det var varmt, det var mycket folk. Det var mindre folk som faktiskt ville köpa något. Lite trist så det blev inte så värst många hundralappar plus tråkigt nog. Det verkade inte så poppis med vanliga kläder, hur det nu inte kan vara det med alla kläder som går åt till dagisbarn. Många frågade efter ytterkläder inför höst och vinter. Det var det värre med så jag inte hunnit/orkat ordna med allt innan så jag hade inte så mycket som var rent, men det blev en del sålt.
Nu när allt ändå är sorterat ska jag få tummen ur och lägga upp lite på tradera. När jag nu ska orka det… För nu ska jag jobba ännu mer.
Igår blev vi bjudna på tårta på jobber, min kollega K undrade vad som var haken med tårtbjudningen för vi kan ju inte få tårta hursomhelst. Vi fick det glädjande beskedet att vi klarat ett delmål och därför fått tårta. Sen fick vi veta att vi ska jobba en timme extra varje dag i fyra veckor. Givetvis får man tacka nej, men hur högt i rankingen hamnar man om man tackar nej när det är aktuellt med en eventuell förlägning? Nej, just det. Så om ja inte redan kände mig lite trött och utarbetad så jobbar jag lite till. Fastanställda har ju lyxen att kunna kompa, det hade känts skönt efter det där, men jag får några kronor till att stoppa hål med istället.
Inatt sov jag knappt något så jag är trött, trött, trött.. och imorgon ska jag jobba 7-17. Hepp!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>