Vad är det för fel på mig?

Ja, ställ inte den frågan till Silvio för han kan nog komma på hur många saker som helst som kan vara smått bristfälliga ;) .

Men lite mer i övrigt. Idag fick jag tummen ur och ringde vårdcentralen angående mina förbaskade nässelutslag. De började ju krypa sig på för något år sedan för att komma oftare och oftare. Receptfria läkemedel hjälpte, men jag blir så in i bängen knockad av dem. Bytte sort till en som fortfarande gör mig lika knockad, men jag behöver inte ta tabletter lika ofta. Nu fick jag liksom nog, eller jag har haft nog länge, men idag fick Silvio nog och tyckte att jag kanske borde ta itu med det. Och det hade han kanske rätt i, inte för att han brukar ha rätt, men idag hade han nog det.

Nyss blev jag uppringd av en sköterska och jag skulle tänka på vad som kunde ge utslag, vad jag har ätit osv. Så skulle jag återkomma klockan 7 på morgonen för att beställa en tid, jag som liksom trodde att det inte var så bråttom och att jag kanske kunda få en tid om någon vecka eller när det nu är stiltje i bokningen fick tji, här bokas det visst bara dag för dag. Nåväl, jag har sett över vad jag ätit och kan inte relatera det till utslag. Vad jag har läst kan man få utslag av värme, kyla och tryck, förutom allergi eller om man han någon annan allvarlig sjukdom. Jag känner mig inte som någon med allvarlig sjukdom så jag väljer att utesluta den biten just nu. Men värme och tryck är jag ju lite känslig för och jag får ju oftast utslag på magen och låren, där jag liksom blir varm och kanske har någon form av tryck mot. Idag var jag dock lite motbevisad då ena armen också var full av utslag samt ett på läppen.

Nåja, jag får väl fundera vidare och stiga upp tidigt imorgon för tidsbokning.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Vad är det för fel på mig?

  1. Hoppas dem tar reda på vad det är för något!
    Jag kan tro att det har o göra med värme!! Overheated in ur body, säger man i england. Och det kan orsaka massa sånt. plus huvudvärk och yrsel.
    Lycka till :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,858 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>