Imorgon börjar vi räkna ner för jul

Då får det allt bli lite adventspynt här hemma. Röda gardiner, stakar, stjärnor och kanske lite pepparkaka. Inte nog med det, vi ska hinna med lite julskyltning/julmarknad också för att kika lite.

Nu börjar det verkligen närma sig jul och det är mycket funderingar kring julklappar, särskilt Lovisa engagerar sig stenhårt i det och vill ha hur mycket som helst. Hon hittar nya saker varje dag hon vill ha. Och sen kommer ju nästa fråga, var vi ska fira jul. Det lutar åt att åka till Silvios föräldrar om vi kan ta oss råd till det, men det får vi väl göra. Dels var det ju tre år sedan vi hade julfirande med dem och då var Lovisa en liten loppa och Victor fortfarande i magen och levde rövare. Sen kommer ju också Silvios andra syster dig så jag tror mina kära barn skulle tycka att det var lite roligt att leka med de kusinera som är lite mer i “rätt” ålder. Det blir nog bra hur vi än gör, men som sagt skulle det inte vara så dumt att komma iväg lite på stort julkalas. Man får ju dela upp det hela lite efter förmåga, helt klart en nackdel med att ha sina familjer så utspridda.

Nu sova! Godnatt alla (fast för de flesta är det nog morgon när ni läser ;) )

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>