Godmorgon första advent

Dagens väckning var något stillsammare än vanligt, istället för att minst ett galet barn gör ett wrestlinghopp på mig så ropade Victor på mig. Han ville väl egentligen inget särskilt mer än att han hade kissat väldigt mycket.

Sen blev det snabbt frukost och vi tände första ljuset i adventsljusstaken. Mysigt som bara den. Barnen påpekade dock att vi hade glömt tända de övriga ljuset, men jag förklarade att man tänder ett nytt varje söndag och när vi har klarat av alla så är det jul. De gick nästan med på den förklaringen, Lovisa gick all in och satte sig i vardagsrumsfönstret för att spana efter tomten.

I år dekorerades staken med hasselnötter, ibland måste man ju prova något nytt. Jag föredrar nog mossa, men det här kändes lite enklare med pilliga barn.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Godmorgon första advent

  1. Erika says:

    Asså Emma, jag ÄLSKAR ditt sätt att skriva. Så roligt och väldigt bildligt (säger man så?). Jag kan riktigt se framför mig Lovisa i fönstret spana efter tomten :) Det var pinsamt längesen vi sågs, jag kanske skulle kika upp till er ngn dag? Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,762 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>