Tjosan

Det blev en lite lagom knasig dag idag. Eller det var väl natten som var mest märklig, Lovisa vaknade och det kunde ju varit lugnt, men sen tyckte hon att det var lämpligt att skrika och härja i några timmar så att ingen annan heller skulle få sova. Det resulterade i väldigt lång sovmorgon (om man nu kan kallade sovmorgon) så vi missade öppna förskolan.

Bortsett från det har vi varit duktiga och äntligen tagit itu med att tvätta soffan, den har ju inte varit så värst ren och fin på länge och vi har försökt snygga upp den med filtar, men nu fick det minsann vara nog. Och då kan man ju undra varför vi inte gjort det tidigare.. och det undrar jag också. Kanske för att ingen orkar skruva isär soffan, det vore ju så mycket enklare om man bara kunde dra av överdraget. Nåja, nu blir dte rent och fint, hoppas det får hålla sig så ett tag.

Nu ska det sovas för min del.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,647 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>