Vilket drag

Efter en natt som var allt annat än rolig har det trots allt varit en ganska ösig dag. Victor sov dåligt inatt och skrek mycket. Givetvis är det ju mest synd om Victor, men en annan blir ju också ganska trött och sliten.

När barnen var på dagis satte jag ihop en bilbarnstol igen som jag hade tvättat och sen försökte jag fota den ur alla möjliga och omöjliga vinklar. Eventuellt är det någon som ska köpa den, men ville se den först. Tyvärr har jag inte fått någon respons så jag få gå vidare på annat sätt. Skönt att bli av med den och rentav få en liten slant.

Efter dagis gick vi till öppna förskolan. Barnen tycker det är så himla roligt där och på torsdagar är det öppet på eftermiddagarna så det passade bra. De hade hur roligt som helst den stunden vi var där och nu när vi är hemma är det fortfarande fullt ös. Hur orkar de?

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>