Det blev minsann fredag den här veckan också

Vi rivstartade morgonen med öppna förskolan. Att det blev just rivstart berodde på att vi inte hade något vatten hemma eftersom det var avstängt för något arbete (gud vet vad, de stänger av det lite mest hela tiden). Nåja, och frukost ville vi ha, kanske mest barnen (jag hade redan ätit) så vi köpte lite och så fick de äta på öppna förskolan. Och tvätta sig om munnen och snornäsorna och lite sådär som man kan behöva göra.

Imorgon börjar mitt nya “projekt”, jag har sedan några dagar en ny kategori här på bloggen som heter “Från soffpotatis till superpingla”. Det där med att sluta röka är nog väldigt bra och jag har nog gjort en och annan hälsovinst på kuppen, men de där förbaskade kilona som jag fick med mig var inte särskilt välkomna. Jag var ju nästan i mål i våras, men hmm.. ptja.. sen fick en släng av dålig karaktär som sen fullständigt urartade. Nu får det liksom vara lite nog. Jag kommer att gå ut stenhårt och öka. Nä, nu ljög jag, men jag ska prova på LCHF i fyra (4!!!) veckor. Jag får se om det får mig att må bra och tappa kilon, fungerar det så är det väl inte mer komplicerat än att fortsätta på den banan. För att fira det har jag idag ätit rostat bröd, ris, panerad fisk och givetvis godis. Imorgon och minst fyra veckor framöver blir det inget av det.

Wish me luck! Jag behöver nog pepp mellan varven när den dåliga karaktären gör sig påmind ;) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

3 Responses to Det blev minsann fredag den här veckan också

  1. Tella says:

    Jamen vad fint då kan vi peppa varandra, för här hemma blir det lite väl mycket fuskande från en viss herres sida *hrm*

  2. Erika says:

    Ska bli skoj att hänga med på din LCHF-resa :) Lycka till vännen!

  3. Susanne says:

    Jag började med LCHF förra söndagen o gick ned 2,4 kg på 4 dagar. Nu har jag gått upp 1 kg igen men blodsockret ligger på en jämn nivå hela tiden så det är ju bra för min diabetes. Man kan ju alltid hoppas att man går ner lite på kuppen med!! =) Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>