Så det kan bli

När jag var på dagis i full färd med drop in-fika på Lovisas avdelning ringde det från bemanningsföretaget jag var anställd hos senast. De ville gärna att jag skulle komma in och vikariera lite i natt. Och ja, varför inte? En natt ger liak mycket pengar som en hel vecka hemma med alfakassa. Det blev därför att packa ihop barnen och fara ner till stan för att skriva avtal och sådär. Efter kvällsmaten ska jag försöka sova några timmar för att orka med.

Det blir bra det här. Så länge jag inte pluggar kan de bara anställa mig på lite kortare vikariat om någon är sjuk, men det fungerar ju så länge jag har alfakassan. När jag sedan börjar skolan på riktigt om några veckor får jag samma anställningsform som jag hade innan och kan jobba på lite längre uppdrag. Min tanke är ju att gå i skolan halvtid och jobba ungefär halvtid.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,994 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>