Hejdå tisdag

Snart dags att krypa ner under täcket. Natten som gick var lite småstökig så jag hoppas den här blir bättre. På dagis var de inte alls med på att barnen skulle hem så tidigt även om jag sa det när jag sa att de skulle börja tidigare. Nåja, det gick ju bra ändå, men de hade visst varit lite buttra i början. Antar att det är fler än jag som gillar sovmorgon ;) . Och det var nog tidigt för dem för de somnade av redan innan kvällsmaten. Victor var uppe och hade kafferep med Tassan innan han somnade om.

Imorgon blir det onsdagsnöje på hög nivå, plocka upp lite här hemma och få tummen ur och sätta ner saker i förrådet, lägga upp några auktioner och lämna kläder i insamlingscontainer (kvinnojouren hade fått jättemycket saker runt jul så de kunde inte ta emot mer, skönt att de har ordentligt med saker).

Först en liten kvällsmacka, sen sängen. Är lite hungrig idag eftersom det varit lite halvdant med ätandet.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Hejdå tisdag

  1. Trevlig blogg och jag gillar vad du g?r. Tummen upp

    Norrlandsimporten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,862 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>