Snabbstartad morgon

I morse skulle jag ju vara hos tandläkaren redan klockan 8. Jag räknade med att Silvio skulle gå upp sådär tidigt som jag gjort hela tiden sen han började jobba, men icke idag – jag väcktes av min egen väckarklocka klockan 7. Och då blev det ju stressigt förstår ni. Men vi hann även om det stundtals kändes som att jag körde på två hjul i kurvorna ;) . Väl hos tandläkaren fick jag ändå vänta för han var försenad.

Sen sist hade jag fått en ny utväxt på ett annat ställe, men det var inte värre än att både den planerade och oplanerade togs bort idag, det gick snabbt och smidigt. Värst är bedövningen, jag får fortfarande lite ångest efter en tidigare brutal tandläkare. Min nuvarande tandläkare är toppen och mycket försiktig så det känns nästan inte alls, men det är ju alltid lite obehagligt när bedövningen sätter in och hjärtat rusar iväg och man blir skakig i ben och armar.

Väl hemma sov jag en stund, det är enda sättet att genomlida känslan av att bedövningen släpper. Nu ska jag hämta barnen och vi ska posta ett par Traderavinster och sen hämta en tv. Ja, ännu en. Nu börjar vi bli konstiga, men detta är förhoppningsvis den sista. Jag kunde inte motstå den för den var billig, liten och hade inbyggd dvd. Nu vore det själva f-n om man inte själv finge kolla på en film någon gång.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Snabbstartad morgon

  1. Tella says:

    Men…du somnar ju bara ifrån filmerna, har jag hört ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,858 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>