Morot

Vi är i sista fasen av Lovisas blöavvänjning nu. Det har ju gått bra än så länge och nu var det ett bra tag sen det hände någon olycka sist. Hon har lärt sig att känna efter när hon behöver göra behov och är bra på att ordna det också och säger till när hon är färdig. Det har varit problem främst bed bajsandet och hon har bett om att få blöja för den biten. Det har liksom låst sig helt och hållet när vi föreslagit pottan. Senaste dagarna har hon med lite blandade resultat fått ordning även på den biten, med blandade resultat menar jag att on ibland tagit initiativ själv och ibland har vi fått tjata lite. Två nätter nu har hon varit utan blöja och det har gått bra, hon vaknar själv och går upp för att kissa om hon behöver.

Ikväll var hon lite kinkig igen och ville ha blöja inför sovandet, men nu har det gått så bra så det är ju bara dumt. Istället fick hon en liten morot. Om hon fixar den här veckan och inte använder blöja (givetvis är olyckor okej) får hon en liten extra present på lördag. Hon önskar sig då lite nya pet shops så det blir ett litet paket om hon gör som vi kommit överens om.

Nu är det dags att sova, klockan 8 imorgon ska jag till tandläkaren och opereras, innan dess ska barnen ara lämnade på dagis.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>