Planer för resten av veckan

Idag var jag på “jobbet” och pratade lite. Kan ju inte annat än säga att jag är supersugen på den där tjänsten. Jag ska ju dock träffa den eventuella arbetsplatsen också, men det verkar lättare sagt än gjort, svårt att få tag på rätt personer i alla ändar verkar det som. Nåja, det ger sig väl tids nog. Men fortsätt för sjutton att hålla tummarna.

Till helgen tänkte vi dra ut på stora äventyr. Det är äntligen dags att fixa om lite här hemma så först ska en del saker som en soffa, en säng och en sinnesslö TV få enkelbiljett till tippen. Efter det far vi till IKEA och köper varsinn säng till barnen och lite annat smått och gott. Nu ska de få ordning på sina rum och få varsitt ordentligt rum. Nu sover de visserligen tillsammans, men de kan ha lite för roligt ibland på kvällarna och trissar upp varandra. Mellan rummen kommer jag och Silvio att sitta så de kan inte springa som de vill ;) . Barnen verkar väldigt pepp på det här med att få nya sängar och fixa till sina rum.

På söndag avslutar vi med loppis. Samma som jag försökte sälja saker på i höstas, nu tänker jag bara gå dit och shoppa. Det tycks som att Victor har dragit iväg lite på längden och helt plötsligt så är det ganska många av hans kläder som blivit för korta.

This entry was posted in Inredning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,865 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>