Första

Idag förstår ni. Idag gjorde jag mitt första trningspass på evigheter. Jag har gett mig tusan på att komma i form igen och helt enkelt få mer ork. När jag var som mest peppad blev jag såklart förkyld och har dragits med det i några veckor, men nu känner jag mig ganska okej, bara lite snuvig. Så vad blir det då till att börja med? Jo, jag följer en träningsapp på mobilen som ska lära mig springa 5 km från scratch på 9 veckor. Det låter alldeles lagom. Så idag var första gången jag provade och det gick bra. Det var liksom lagom jobbigt för ett första pass så att jag inte känner mig helt färdig och inte orkar göra om det.

Jag har som en extra motvivation funderingar på att anmäla mig till Vår ruset (det ska vara särskrivet, fullständigt idiotiskt), det vore kanske något. Vid det laget ska jag ju ha lärt mig springa de där 5 km.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla. Bookmark the permalink.

4 Responses to Första

  1. Tella says:

    Men herregud människa kan du läsa mina tankar eller va??? Jag som hatar att springa jag tänkte faktist ge mig på att försöka, och tänkte också på en sån där app…och ikväll på jobbet pratade vi om att ev samla ihop ett lag till tjejmilen i stockholm i september…

    • Emma says:

      Hmmm, så mina tankeläsningsskills funkar på vuxna, men inte på barn. Silvio sa innan idag att jag ska veta på förmiddagen vad barnen vill äta till kvällsmat.
      Nåja, funkar det på vuxna funkar det snart på barn.

      Men för att återgå till ämnet. Jag gillar egentligen att springa och har gjort det mycket, men då var jag ju i allmänt bra form och sissådär pinnsmal så det var liksom inte så jobbigt. Hursom, det ska nog gå bra, jag känner redan träningsvärk och det är inte ens dagen efter än ;) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,312 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>