Torsdag?

Det är väl så? Jag känner mig lite småvirrig och dagvill idag, men jag anar att det är torsdag så vi kör på det. I morse var jag lite lagom nervös och sådär, det märks direkt på barnen. Är jag mitt vanliga avslappnade, lallande jag så går det mesta ganska smärtfritt, men inte idag. Allt blev fel hela tiden så det var gnäll och pip från alla möjliga håll. Till sist kom vi iväg och det var inga problem att lämna sen.

Efter det åkte jag iväg för intervju. Nu håller jag tummarna. Besked får jag redan idag då jag i så fall kan börja redan imorgon, men senast på måndag. Så jag får väl fortsätta nervösa mig lite eftersom det finns fler kandidater till jobbet.

Just nu försöker jag fundera ut hur vi på bästa sätt ska göra om här hemma. Bokhyllan som varit här i datorrummet får inte plats där enda lediga platsen finns. Så antingen får böckerna trängas mycket mer eller får jag köpa en annan bokhylla som får plats. Svårt val det där. Om jag kör på trängseltaktiken måste jag istället ha en tv-möbel vilket kostar ungefär samma. Vilka jobbiga problem jag har idag va? ;)

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>