Sömntutan

Det är nog jag det. Det blev inte mycket gjort idag, efter att jag lämnat barnen somnade jag och sov tills jag hämtade dem igen. Till mitt försvar får jag vväl säga att jag vaknade över en timme tidigare än jag skulle så jag var trött ;) . Och om någon mot förmodan skulle ha missat det så är mitt största fritidsintresse att sova ;) .

På väg hem från dagis var traktorn som sopade gångvägarna det stora eventet, kul att se hur trollbundna barnen kunde bli av den och sprang iväg lite extra för att spana in den.

Imorgon väntar storhandling för nu är det banne mig tomt i skåpen. Jag gillar visserligen att göra slut på typ allt innan jag fyller på med nytt annars är det så lätt att saker blir liggande, men nu är det verkligen riktigt tomt. Ett paket torsk, lite köttfärs och några frysgrönsaker är det enda som finns i frysen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>