Solig torsdag

Det började mulet, men bortåt lunch sprack det upp och blev  riktigt fint. Jag ägnade förmiddagen åt det stora nöjet storhandling, nödvändigt ont, men nu är det välfyllt med mat igen.

När jag handlade i godan ro, nåja, så godan ro det nu kan vara på en stormarknad ringde det från dagis. Victor hade blivit biten av ett av de andra barnen, personalen hade kollat med sjukvårdsrådgivningen och tvättat rent och allt såg bra ut, de undrade om det var mer de behövde göra. Jag kollade med Victors läkare och blir det inte inflammerat behöver vi inte göra något, skönt.

Lunch blev det på stan där jag bjöd min hårt arbetande sambo på sushi. Tänkt att vi åt det hur ofta som helst förr, nu blir det inte så ofta, men det är desto godare när det väl blir.

Nu är det dags att hämta barnen, vi får se om vi hinner något till öppna förskolan innan de stänger, vi skyndar ju inte direkt när vädret är så fint ute, men lite mellanmål kan behövas och det får vi på öppna förskolan. Dagen rundas av med att Victor ska till tandläkaren.

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

One Response to Solig torsdag

  1. Jamen precis, det är ju det man glömmer bort när man åh:ar sig över sin ettåring. Fyraåringen är ju precis likadan bara i ett större paket liksom :)

    Mysigt med ÖF, vi är rätt dåliga på att gå dit nuförtiden tyvärr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>