Sovdags

Jag lär väl uggla här en stund till om jag känner mig rätt, men barnen sover sen ett tag tillbaka. Det är rätt mycket meck med att få dem i säng, men när de väl kommer på att det är ganska vettigt att ligga i sängen så somnar de snabbt. De har sovit förvånansvärt bra i sina nya sängar, det var lite trassel när Lovisa var sjuk, men annars har det gått bättre än jag trodde. Nu ska jag nog inte säga för mycket för då har jag nog snart två barn i min säng som ligger och sparkas.

Victors tandläkarbesök gick bra, han går ju ganska så ofta då hans tänder är extra viktiga. Allt gick bra och tänderna såg rena och hela ut så tandläkaren var nöjd. Victor är så duktig och ligger själv i stolen och gör som han ska. Lite spänd är han, men inte kinkig eller så. Han har ju visserligen haft gott om tid att vänja sig eftersom han går några gånger om året, typ varannan månad. Anledningen är att i munnen huserar superduperäckliga bakterier och de vill man inte gärna ha i sitt blodomlopp i normala fall, har man dessutom ett halvt hjärta vill man definitivt hålla dem kvar i munnen. För Victor innebär det extra kontroller för att se till att han inte är irriterad i tandköttet. Och jag med mitt eländiga tandkött står väl med en fot i graven vid det här laget.

Men nu tänker vi på roligare saker än tandkött. Som att det är fredag imorgon. Och att det utlovas sol imorgon. Vi mjukstartar med lite öppna förskolan på morgonen och efter lunch häckar vi på någon rolig lekplats tills vi alla tröttar och går hem lyckliga. Hur bra fredag låter inte det som?

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>