Någon som blivit lurad idag?

Jag tror att jag har kommit undan idag, jag brukar väl kanske inte vara så hårt utsatt, men det har varit lite skoj att se på facebook vad folk har försökt dra till med.

Jag har försökt ha en lugnt söndag, vilket väl kanske inte ha gått så bra mellan varven. Jag har haft ont i halsen hela veckan och det vägrar gå över. Jag skulle behöva vila på riktigt och bara bli av med eländet. Jag vill ju vara frisk och pigg, inte trött och hängig.

Nu ska jag sova för imorgon ska det quizas. Jag vet inte alls vad det där quizet går ut på eller hur det är upplagt, men det ingår i kursen jag läser nu. Kursen är ganska skum lite sådär i största allmänhet. Det är bra att den är helt på distans, inga träffar alls, men det finns inte heller några föreläsningar. Det finns skriva föreläsningar med ett par sidor som mest verkar vara sammanfattning av något kapitel i boken. Lite snålt tycker jag allt. Sen ska det göras en laboration också, den ska göras hemma sen ska det skrivas en fullständig rapport, men inte så mycket vägledning kring hur en sådan ska skrivas, bara vilka rubriker som ska vara med. Det är också lite märkligt för detta är en grundkurs och man kan inte förutsätta att alla vet hur en rapport ska skrivas, man får bara möjlighet att “rätta” den en gång också. Det gäller att inte missuppfatta något. Jag blir lite stressad när det är så väldigt fritt som det verkar vara i denna kursen. Jag är annars van vid att det finns en föreläsning att utgå ifrån och sen tydliga instruktioner om vad man ska läsa mer om, sen brukar det finnas instuderingsfrågor att jobba med och som man även diskuterar i klassen. Nåja, det är ju något att göra i vår och cellbiologi är ju något jag finner väldigt intressant så jag hoppas det går vägen.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,847 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>