Min och barnens eftermiddag

Den var livad på sitt lilla sätt, mest att jag var ensam med två väldigt spralliga barn. Jag överlevde det också. Vi köpte lite smultronplantor och ny matta till balkongen. Mer avancerade än så var vi inte idag. Jag har mer eller mindre smält bort i värmen och barnen har roat sig under kvällen med youtube. Perfekt!

Imorgon ska jag på spinning. Jag körde ju inte så hårt idag så det passar bra med lite mer motion.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

61,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>