Nästan som julafton

När jag låste upp brevlådan idag låg det inte mindre än tre paket där. Igår var det dessutom ett paket och imorgon väntas ett. Det är roligt, roligare än räkningar. I gårdagens var det en tröja till Victor, en fin med riddare på som jag fyndat på facebook.

I dagens paketskörd var det ett paket med pärlor till mig, jag är så sugen på att väva lite och beställde lite nya färger på rea. I det andra paketet var det en present till Olle som äntligen kom. Och i det sista paketet är det en router fyndad på tradera så vi kan sätta upp ett trådlöst nätverk här hemma.

Idag har barnen varit på dagis, jag ska på spinning ikväll. Imorgon är jag och barnen lediga så det blir nog öppna förskolan på förmiddagen, Silvio slutar redan klockan 12 och på kvällen är det fest på Lovisas dagis.

This entry was posted in Övrigt, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

61,095 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>