Ofitast i stan

Det måste vara jag det. Idag skulle jag gå loss på ett spinningpass bas. Det är egentligen inte mycket värre än att cykla någon mil eller så. Men det var tydligen mer än nog för mig. Halvvägs in i passet blev jag galet illamående, det gick inte direkt över, men blev okej, men resten fick jag köra på lite halvfart. Inget roligt det där, men jag är trött idag, jag är sjuuukt otränad och ja.. egentligen finns det väl inte så mycket mer att säga. Det är bara att fortsätta köra på. Även när jag är i bättre form brukar jag bli illamående, men först på slutet vid nedvarvningen så det är ju inget konstigt (för mig), men det var lite trist att det kom så tidigt. Både instruktören och andra deltagare var gulliga och hade koll på mig och när jag åkte hem så mådde jag bra igen.

Men, det som är jobbigast är ju insikten i hur kass form jag är i. Den här våren har varit extrem med förkylningar och trötthet i all oändlighet för min del. Jag har inte ens orkat gå vanliga promenader och tidigare har jag ändå orkat det helt okej. Nej, nu är det skärpning. Sen ska jag försöka få till vad som är lämpligt att äta när i samband med träning för att må så bra som möjligt under träningen.

Nog om det, nu ska det sovas :)

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

61,108 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>