För vi har varit på fest

Det var väl egentligen dagens stora händelse, fest på Lovisas avdelning. Det var tipspromenad med frågor om saker de gjort och pratat om på avdelningen. Vi fick även gå och spana in avdelningen de flyttar till efter sommaren. Jösses vad poppis den var, det fanns hur mycket som helst att göra, helt galet så barnen kommer säkert att trivas där. När vi satt och fika sjöng barnen några sommarsånger som de övat in och alla föräldrarna fotade och filmade. Jag kommer dock inte lägga ut några bilder här då de andra i fått möjlighet att välja om de vill vara med eller inte och jag orkar inte sitta och redigera bort en massa barn för att ni ska få se Lovisa sitta och sjunga.

Efter att vi haft en hemmadag idag då Silvio slutade redan klockan 12 väntar dagis imorgon igen. Idag tog jag det lugnt med träning, kroppen behöver ju återhämtning också så jag var bara ute på en promenad under eftermiddagen med Victor i vagnen. Det blir ju lite jobbigt det också, det är tungt att putta vagn, en vagn väger ofta 10-15 kg och Victor väger knappt 20 kg så det blir bra träning ändå, trots att det “bara” är en promenad.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

61,095 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>