Kalastorsdag

Jojomen, idag var det sommarfest på Victors avdelning. Vi spanade in den nya avdelningen de byter till efter sommaren och sen fikade vi och barnen lekte på det som blir deras nya gård. Det var minst sagt full ös och jag fattar inte hur de orkar. Det var roligt och alla barnen busade massvis.

Här hemma hade vi laddat med chokladmuffins att ta med, Lovisa hjälpte till att baka, men mest hjälpte hon nog till med att slicka skålen ;) .

Imorgon ska Silvio jobba över så jag och barnen får klara oss själva från förmiddagen till sen kväll. Jag undrar om jag törs ta med dem och träna. Alltså, jag är inte orolig för att ta med dem eftersom det finns lekrum, men nu på sommaren är inte lekrummet bemannat och jag undrar om de lyckas hålla sams tillräckligt länge ;) . Kanske är alla nya leksaker avledande?

Det har ju varit lite halvdåligt med träning den här veckan bortsett från monsterpromenaden. Idag gick jag också en ordentlig promenad när barnen var på dagis. Tyvärr tycker jag verkligen inte om att gå på gymet, jag föredrar pass så anstränger jag mig mer och blir peppad. Gym är bara trist, trist, trist. Jag skulle ha en personlig tränare som skrek lite på mig ;) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Matlagning, Övrigt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kalastorsdag

  1. admbjogu says:

    Gym är ju kul ju!!!
    Om jag skriker riktigt högt kanske du hör det härifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,984 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>