Fem timmar

Snudd på exakt så lång tid spenderade vi av vår fredagkväll på sjukhuset. Victor vet hur man roar sig en fredag. Det hela började med att jag på eftermiddagen tyckte att hans pung såg lite ovanligt stor ut på ena sidan. Han verkade inte ha ont och jag tänkte väl mest att det nog skulle gå över. Fast nästa gång jag bytte blöja var det ju fortfarande där. Så då ringde jag sjukvårdsrådgivningen för att få lite lugn. Inte för att det blev så lugnt då de tyckte att vi skulle till jourläkarcentralen. Så halv åtta när det snart är sängdags packade jag in barnen och åkte. Det var visst inte bara vi som var där så vi fick vänta ett tag innan vi blev visade in i ett rum där barnen hann fråga om precis varenda sak innan en läkare kom och kollade lite snabbt. Det verkade mest vara en klar vätskeyllnad, men vi blevvidareskickade till kirurg för en second opinion… så till vanliga akuten styrde vi kosan.

Och där var vi sen i ett antal timmar. Vi fick som tur var ett bra rum med tv och massvis av leksaker. Silvio hann sluta jobbet och anslöt sig till oss andra. Klockan 23 började Polisskolan och jag sa på skämt något om att “undrar om vi hinner se klart den innan vi får åka hem”. Sen lyckades vi vara lite dramatiska och dra igång akutlarmet när vi bara ville kalla på någon för att fråga hur länge vi skulle vänta. Sen gick det ett bra tag till innan en smått stressad läkare slutligen dök upp för att klämma och titta lite till. Konstaterade att det var vätska och att inget mer behöver göras just nu så vi kunde åka hem, men skulle få kallelse till kirurg. Bovarna hann fångas in i filmen och vi skuttade glada ut i juninatten och åkte hem.

Hoppas ni har haft en lite roligare kväll ;)

This entry was posted in Övrigt, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,985 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>