Finfin onsdag

Förutom att jag är lite trött på grund av stökig sängkamrat inatt och sedan ont lite varstans i kroppen så har det varit en toppendag.

På förmiddagen var jag på Arbetsförmedlingen, jag skulle stämma av lite hur det gick i mitt jobbsökande och sådär. Jag fick ett gäng med jobb att söka också som kunde vara lämpliga. Imorgon ska jag på en workshop hos min jobbcoach så förhoppningsvis får jag lite bra idéer om hur jag kan få ordning på ansökningarna till de här jobben.

Efter jobbprat blev det sushilunch och lite flanerande på stan med Silvio innan han skulle börja jobba. Sen var det dags att hämta busungarna som ville leka på brolekplatsen så vi köpte lite mellanmål och så fick de leka ett tag. Nu mellanlandar vi lite hemma, lagom trötta (jag) och snart hungriga. Vi tänkte vara sådär lagom slarviag idag och äta på Mc Donalds, helt plöstligt är deras nuggets en av få saker som Lovisa faktiskt äter och ja.. jag orkar inte laga mat idag så så får det bli. Alla nöjda!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>