Toppentorsdag

Lite tidigare än vanligt var det uppstigning för att Lovisa skulle till tandläkaren. Hon ville absolut inte ha någon banankräm den här gången heller, tyvärr, för det skulle behövts då hon väl inte har de bästa tänderna. Vi fortsätter kämpa på med tandborstning och flourtabletter i hopp om att det inte blir något värre än början till hål.

Efter tandläkaren lämnade Silvio barnen på dagis och jag begav mig iväg till en workshop hos min jobbcoach. För det mesta är det ju enskilda träffar, men idag var den en gruppträff med en hel del “läxor” för att komma vidare i processen att få ett jobb. Lärorikt är det alltid.

Efter dagis gick vi till öppna förskolan, vi har ju inte varit där så mycket sista tiden och jag visste inte om de hade sommaruppehåll eller så, men de har öppet i sommar så vi lär vara flitiga besökare, särskilt de där veckorna det inte är något dagis. På öppna förskolan var det lite midsommarfirande och vi dansade runt stången som det intilliggande dagiset hade på sin gård. Barnen åkte hellre i rutschkanan, äntligen, då de alltid trånar efter den när vi går förbi.

Jag tänkte eventuellt engagera mig i ett litet midsommarinlägg senare med bilder från tidigare år (jag ska bara orka scanna lite ;) ).

(Jag får fortfarande helvetiskt ont i sidan när jag rör mig så träningen har fått ligga lite på is, att ha ont är dumt.)

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

65,469 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>