Familjeutflykt till Parodontologikliniken

Sådärja, snudd på det krångligaste ordet i det här språket. Jag skulle dit idag. På morgonen. På morgonen skulle även Silvio till jobbet. Så vi åkte hela familjen, resten fick sitta i väntrummet medan jag träffade min tandläkren och fick tänderna fotograferade och sedan putsade av sköterskan. Efter det lilla eventet kunde Silvio gå till jobbet i godan ro utan att behöva stressa halvt ihjäl sig medan jag och barnen åkte till dagis.

Imorgon blir det sista dagisdagen innan sommarlovet. Jag hoppas verkligen på lite väderomslag så att vi inte går varandra fullständigt på nerverna utan att vi kan vara ute mycket, bada och allt annat som hör sommaren till. Barnen ska också vara lite hos sin mormor. Victor har sagt att han vill, vi får se hur han fixar det hela med hunden, det är väl det stora problemet. Så himla tråkigt att han gått från att vara väldigt glad i hundar och vilja klappa alla han ser till att nu vara jätterädd och gråta när en hund vill komma nära. Jag vet inte vad som hänt, men Silvio berättade att det vid något tillfälle var någon som tog in en stor och väldigt skällig hund på utegården på dagis istället för att lämna den utanför. Det kan ju vara nog så otäckt.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,932 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>