För vi har varit på turné

Jo, så blev det visst idag. Silvio slutade redan vid 14 så det fanns ju en hel del tid att slå ihjäl under eftermiddagen. Jag var lite sugen på utflykt så det fick bli en. Jag har länge velat åka till Mickis fabriksbutik i Gemla och det tyckte resten av familjen lät som ett bra förslag, barnen är ju inte direkt svårövertalade när det gäller leksaker. Det fanns hejdlöst mycket dockskåpssaker, tågbitar och en hel del annat. Vi shoppade loss för den gigantiska summan 127 kr. Då fick Lovisa ett docka till sitt dockskåp, Victor fick en stor påse tågvagnar och en tunnel, tillsammans fick de en stor sats med pärlor och pärlplattor. Riktiga fynd, alltså.

Efter det kom Silvio på att vi kunde kolla om den italienska delikatessbutiken i Alvesta fanns kvar så vi åkte dit. Den verkade finnas kvar i annan regi, men en post-it talade om att det var stängt idag. Då åkte vi istället till gårdsbutiken på Dansjö gård där vi köpte parmesan, nötfärs och barnen åt glass. I Växjö igen blev det lite mat och nu är vi hemma, barnen leker med sina nya saker.

This entry was posted in Matlagning, Övrigt, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>