Lugnet före stormen

Idag går barnen sista dagen på dagis innan det är dags för sommarlov. Dagis är “stängt” i 5 veckor. Då blir det 5 veckor med mig och kidsen, Silvio ska ju jobba hela sommaren. Jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket och busa. Sen tror jag att det blir en hel del lekdagar med Elvira som ju också är hemma. Och lek med Hugo också såklart! Men än är vi inte där och idag kör jag lite taktikvila ;) .

På lördag ska jag och Silvio på fest. Det känns helt galet, senast vi var på fest tillsammans var för 2½ år sedan när Camilla blev fru. Verkligen dags alltså! Min bror ska försöka underhålla barnen under tiden så det blir nog bra. Jag kan tänka mig att det inte blir årets vildaste fest, Silvio ska jobba dagen efter och jag vill nog inte vara allt för bakis då ;) . Det ska dock bli kul att umgås lite med en massa gamla vänner från studentåren.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>